Iranian Ubuntu Community
Join us and spread Humanity To Others
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:27 PM | ارسال نظر
Join us and spread Humanity To Others
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:27 PM | ارسال نظر
اوبونتو یک توزیع لینوکس بر پایهی Debian GNU/Linux است که در ابتدا با هدف استفاده برروی میزکارها طراحی شد و سپس نسخهی سرور آن نیز منتشر شد. در مدت ۲ سالی که اوبونتو فعالیت خود را با پشتیبانی شرکت Canonical آغاز کرده است به یکی از محبوب ترین توزیعهای لینوکس تبدیل شده است. استوار بودن بر پایهیهای مستحکم Debian GNU/Linux و تغییرات ریز و درشتی که برروی قسمتهای مختلف این توزیع داده شده است آن را توزیعی پایدار و کارآمد برای بسیاری از میزکارها نموده است. در حال حاضر این توزیع مخاطبان بسیاری از هر جای دنیا و صد البته ایران دارد. بر همین اساس و برای دسترسی سادهتر کاربران ایرانی به مستندات و انجمنهای اوبونتو سایت ایرانی Ubuntu-ir راه اندازی شد. این سایت که نمایانگر جامعهی کاربران اوبونتوی ایران است شامل قسمتهای مختلفی چون اخبار، انجمنهای پرسش و پاسخ، مستندات و راهنماهای فارسی اوبونتو و نگارشگر ویکی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا عضویت و استفاده و کمک به دیگران میتوانید به آدرس ubuntu-ir.org مراجعه کنید. راه اندازی این سایت همزمان با ارائهی نسخهی جدید Ubuntu از سوی Ubuntu.com است. نسخهی جدید نسخهی ۶.۱۰ است.
نقل از گنوایران.ارگ
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 12:27 PM | ارسال نظر
خانواده توزیعهای اوبونتوی ۶.۱۰ به ترتیب متولد و منتشر شدن. از اونجایی که من اوبونتو باز هستم فقط خبر انتشار اوبونتو رو ترجمه کردم... بقیش با بقیه دوستان ;)
متن کامل خبر: اوبونتو گنو/لینوکس ۶.۱۰ منتشر شد
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 12:17 PM | ارسال نظر
یک کارتون جالب از هادی حیدری
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:07 AM | ارسال نظر
The following bare minimums are essential for the optimum operation of MS Firefox 2007
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 3:52 PM | ارسال نظر
نسخهٔ جدیدی از دیسک هما برای Ubuntu 6.06 منتشر شد. دیسک هما با هدف بروز رسانی و نصب آسانتر بستههای نرمافزاری اضافی بر روی توزیع Ubuntu مخصوص کاربرانی که سرعت دسترسی اینترنت پایین دارند و یا تخصص کافی در نصب و پیکربندی بستهها و برخی قسمتهای سیستمی ندارند منتشر میشود. به کمک دیسک هما ۶.۱۰ و با استفاده از رابط گرافیکی آن میتوانید بستههای نرمافزاری پرکاربردی که همراه Ubuntu نیستند را نصب نموده و یا تنظیمات خاصی را انجام دهید.
نسخه جدید هما، اوبونتوی نصب شده روی سیستم شما را تا تاریخ ۲۰ اُکتبر ۲۰۰۶ بروز رسانی خواهد نمود. این بروز رسانی که شامل بروز رسانیهای امنیتی و رفع اشکال میباشد،کمک میکنند تا سیستمی امنتر و پایدارتر داشته باشید. بستههای نرمافزاری جدیدی در نسخه هما اضافه شدهاند که مهمترین آنها امکان برپاسازی LAMP است. به کمک نسخه جدید هما و تنها با ۲ کلیک قادر خواهید بود یک سرور LAMP شامل Apache2 و MySQL و PHP برپاسازی نمائید. بستههای نرمافزاری اضافه شده در نسخه جدید هما عبارتند از: xchat-gnome ،gnome-schedule ،Revelation ،Seahorse ،Wine ،BIND9 و بستههای پرکاربرد دیگر.
جهت مطالعه توضیحات کاملتر راجع به انتشار جدید اینجا و جهت مشاهده تصاویری از ظاهر گرافیکی هما اینجا کلیک نمایید. قطعاً نظرات شما کاربران گرامی راهنمای ما در توسعه هما خواهد بود.
شما میتوانید نظرات٬ ایرادات٬ سؤالات و درخواستهای خود را در این صفحه مطرح نمایید.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:18 AM | ارسال نظر
دیگر مطمئن شدم که دولت نهم آمده تا ظهور موعود را تسریع کند.بیکاری بیداد می کند.فساد، تجاوز، فقر، حاشیه نشینی، انفجار جمعیت، ترافیک سرسام آور،اقتصاد متورم،روابط بین المللی فشل.... و خلاصه گند و کثافت است که همین طور از سر و رویمان بالا می رود و آن وقت آقای پرزیدنت در نطق های پشت سر هم و بی وقفه خود اعلام می کنند که با شعار« دو بچه کافی است» مخالف اند!! ادامه داستان...
معجزه هزاره سوم در آخرین اظهارات خود در جلسه مشترك دولت و مجلس گفته است : « اينكه ميگويند دو بچه كافي است، من با اين امر مخالف هستم. كشور ما داراي ظرفيتهاي فراواني است. ظرفيت دارد كه فرزندان زيادي در آن رشد پيدا كنند، حتي ظرفيت حضور 120 ميليون نفر را نيز داراست. اين غربيها خود دچار مشكل هستند و چون رشد جمعيتشان منفي است، از اين امر نگران هستند ! و ميترسند كه جمعيت ما زياد شود و ما بر آنها غلبه كنيم، به همين خاطر مشكل خودشان را به ديگر كشورها صادر ميكنند.».
رئیس جمهور که در ادامه اظهارات مثل همیشه ناگهانی اش ظاهرا خواسته دست تفقدی هم بر سر زنان بکشد تا یادشان برود که بر سر موضوع ورود زنان به استادیوم چه عوام فریبی جذابی را به نمایش گذاشت ، گفته : « ظرفيت اشتغال در كشور ما خيلي زياد است، من معتقدم خانمهاي متاهل ميتوانند نيمهوقت كار كنند، ولي حقوق كامل بگيرند.»
چرا که کشور ما این فضا را دارد که 120 میلیون جمعیت داشته باشد!
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 11:21 PM | ارسال نظر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:03 PM | ارسال نظر
در سفیر اخیر رئیس جمهور به اسلام شهر جدیدترین پیام خوش رئیس جمهور اعلام شد...
ضدویروس اسلامی. لوگوش شبیه لوگوی مکآفی نیست ؟!
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:10 PM | ارسال نظر
نفس که مي کشم، با من نفس مي کشد. قدم که برمي دارم، قدم برمي دارد. اما وقتی که می خوابم، بيدار می ماند تا خوابهايم را تماشا کند. او مسئول آن است که خوابهايم را تعبير کند. او فرشته من است، همان موکل مهربان. اشک هايم را قطره قطره می نويسد. دعاهايم را يادداشت می کند. عرفان نظر آهاری
آرزوهايم را اندازه می گيرد و هر شب مساحت قلبم را حساب مي کند و وقتی که مي بيند دلتنگم، پا در ميانی مي کند و کمی نور از خدا مي گيرد و در دلم مي ريزد، تا دلم کوچک و مچاله نشود.
به فرشته ام ميگويم: از اينجا تا آرزوهای من چقدر راه است؟ من کی به ته رویاهايم ميرسم؟ ميگويم: من از قضا و قدر واهمه دارم. من از تقدير ميترسم. از سرنوشتی که خدا برايم نوشته است. من فصل آينده را بلد نيستم. از صفحه های فردا بيخبرم. ميگويم: کاش قلم دست خودم بود.... کاش خودم مينوشتم.....
فرشته ام به قلم سوگند مي خورد و آن را به من مي دهد و مي گويد: بنويس. هر چه را که مي خواهی... بنويس که دعاهايت همان سرنوشت توست. تقدير همان است که خودت پيشتر نوشته ای...
قلم در دست من است و مي نويسم. مي دانم که تا پيش از طلوع آفتاب تقديرم را خدا به فرشته ها خواهد گفت
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 4:11 PM | ارسال نظر
توضیح نداره. طرح خیلی جدید سیدی های اوبونتو ;)
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 3:37 PM | ارسال نظر
لوگوی اوبونتو
لوگوی Microsoft Alumni Network
لوگوی قبلی Microsoft Alumni Network
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 3:09 PM | ارسال نظر
اریک ریموند به Freespire پیوست. این واقعا از اون خبراست، اریک ریموند نویسنده کتاب The Cathedral and the Bazaar یکی از اصلیترین بنیانگذاران بنیاد نرمافزار آزاده و من نمیدونم چجوری میتونه با Freespire کار کنه... Freespire یک توزیع لینوکس بر اساس Debian میباشه که توش انواع کدکهای خصوصی یا راهاندازهای سخت افزاری proprietary پیدا میشه، در واقع زیر نظر Linspire توسعه داده میشه و Lispire هم که همون Lindows سابقه... آقای ریموند اخیرا جملات جالبی هم گفتن... چشم ریچارد استالمن رو دور دیده ;)
"Desktop Linux must advance now," said Raymond. "If desktop Linux is to advance to a broader audience, it must work with iPods and other MP3 players, play DVD movies, view Windows Media and Quick Time content on the web, and so on. I wish users didn't require these proprietary formats, but it's naive and unrealistic to expect the masses to forgo these requirements in the near future. Linux must make some compromises to attract mainstream users
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 12:34 PM | ارسال نظر