بدون شرح
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:39 PM | ارسال نظر
I had a talk with Navid and Behnam in our recent meeting about GFDL & CC. These are some links say the GFDL is not a free license like GPL.
http://www.debian.org/vote
http://people.debian.org/
http://turnbull.sk.tsukuba.ac
http://home.twcny.rr.com
Bests
--Mehdi
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 4:34 PM | ارسال نظر
قرارست از اول اردیبهشت ماه طرح برخورد با بدحجابی در پایتخت اجرا شود.
همه ساله با گرم شدن هوا طرح های ضربتی و مقطعی مسئولین سیاسی-انتظامی به برخورد با بدحجابی معطوف می شود و این دور باطل بدون ارزیابی آثار و پیامدهای حاصله در سالهای گذشته، همچنان به عنوان تنها راهکار پیشنهادی با پدیده رو به گسترش بدحجابی تلقی می شود.
سالها از تصویب قانون اجباری شدن حجاب در ایران می گذرد.و حکایت همچنان باقی ست...
دولت موفق نشده با کوچک شدن روسری ها، کوتاه،بدن نما و تنگ شدن مانتوها و تغییر رنگ آنها و مصادیق مختلف بدحجابی، شل حجابی و اخیرا کمی تا حدودی بی حجابی مقابله نماید.
تجربه نشان داده است که دولت ها در هر زمینه ای که امری را اجباری و الزامی کرده اند، بدون آنکه زمینه پذیرش و اقناع عمومی را فراهم نمایند، فرهنگ سیاسی و رویکرد اجتماعی مردم به عکس العمل منجر شده و عملا بر خلاف آن اجبار به اشکال مختلف پیدا و پنهان بسیج شده اند. دو نمونه عینی این حرکت را در رابطه با امر پوشش(حجاب)زنان می توان دید ، چه آن زمان که به امر رضاشاه بی حجابی اجباری شد و چه بعد از انقلاب که به حکم قانون مصوب مجلس حجاب اجباری گردید و بی حجابی از مصادیق جرایم ضد عنف و اخلاق عمومی تلقی شد.
مطابق تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی ، زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند ،به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا پنجاه هزار تا پانصدهزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد. این تبصره در ذیل ماده ای ست که کیفر اشخاصی که در انظار و اماکن عمومی و معابر، متظاهر به عمل حرام می شوند یا مرتکب اعمالی می شوند که گرچه نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد،ولی عفت عمومی را جریحه دار می نماید، آمده است.
ادامه
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 8:56 AM | ارسال نظر
گروه توسعهدهندگان اوبونتو پس از تلاش فراوان جدیدترین نسخه اوبونتو که دارای جدیدترین بستههای نرمافزاری دنیای متن باز است را خدمت شما عرضه میدارند. این اوبونتو ۷.۰۴ است که دارای مجموعهای از امکانات و ویژگیهای جدید شامل ابزار انتقال دادهها از محیط ویندوز، راهحل کاملا جدید و آسان برای نصب کدکهای چندرسانهای، راهاندازهای سختافزاری و همچنین پیشرفتهای محیط شبکه و البته میزکار Gnome نسخه ۲.۱۸ و هسته لینوکس نسخه ۲.۶.۲۰ و بسیاری دیگر میباشد.
در صفحه http://wiki.ubuntu-ir.org/FeistyTour مروری بر امکانات و یژگیهای اوبونتو ۷.۰۴ شده است.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 10:45 AM | ارسال نظر
منم تبریک میگم... متن کامل خبر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 10:37 AM | ارسال نظر
بسیاری از کاربران مایلند بجای نصب مجدد اوبونتو از اول همان نسخه قبلی را با تنظیماتی که انجام دادهاند به نسخه جدید ارتقاء دهند.
راهنمای زیر برای ارتقاء از Ubuntu 6.10 به Ubuntu 7.04 نوشته شده است.
http://wiki.ubuntu-ir.org/FeistyUpgrades
http://wiki.ubuntu-ir.org/UbuntuUpgrades
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 5:59 PM | ارسال نظر
آهوی چابک Feisty Fawn درست طبق برنامه زمانی اعلام شده، آماده دانلود است. هنوز خبر رسمی منتشر نشده ولی میشه Ubuntu 7.04 رو از صفحه اصلی و برخی آینهها دانلود کرد...
http://releases.ubuntu.com/7.04
http://releases.ubuntu.com/kubuntu/feisty
http://releases.ubuntu.com/edubuntu/feisty
http://cdimage.ubuntu.com/xubuntu/releases/feisty/release
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 5:48 PM | ارسال نظر
خوب بالاخره برنامهریزی اولین کافه میتینگ انجام شد
زمان، تاریخ، مکان و دستور کار این جلسه رو در صفحه جلسات و نشستها ببینید.
اطلاعات بیشتر
------------------
http://wiki.ubuntu-ir.org/Meetings
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:59 AM | ارسال نظر
درسته که یکم دیر شده ولی تبریک به دبیان برای انتشار نسخه ۴. انتشار توزیع بزرگی مثل دبیان با اون همه بسته و معماریهای سختافزاری که پشتیبانی میکنه جزو فوقالعاده ترین خبرهای دنیای اُپن سورسه! این که هنوز هست، هنوز آزاده، هنوز رایگانه و کلی هنوز دیگه... Keep up the Good work,... Cheers
ضمنا خبرایی هست که بچهها دارن با انسجام بیشتری روش کار میکنن! کار کردن روی جزء جزء دنیای اُپن سورس افتخاره و مایه غرور، دبیان که دیگه جای خود داره... براشون صمیمانه بهترین آرزوها رو دارم ;-)
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 4:36 PM | ارسال نظر
خوب بنده مجددا به دنیا برگشتم، به قول فریدون زندی خیلی خوش اومدم ;-) چند روز پیش با یکی از رفقای فابریک صحبت میکردم که خیلی اتفاقی بحث به یه پست تو تکنوتاکس ختم شد، خوب من چون تو اون موقعیت و تا چند روز بعدش دسترسی به اینترنت نداشتم نه تونستم ببینمش و نه اینکه جوابی بدم. امروز که مجددا به دنیا برگشتم دیدم پست رو که سر و مرو گنده تو ستون سمت چپ سایت خودنمایی میکنه و الحمدلله مثل خیلی پستهای دیگه عاقبت به خیر شده و آنچنان به بیراهه رفته که صد رحمت به ترکستان... بنابراین ترجیح دادم که مزاحم بحث دوستان نشم و چند خطی رو همینجا بنویسم.
راستش من نمیدونم ما چجوری میتونیم به این صراحت کلی حرف رو بدون هیچ مقدمه و موخرهای به یه نفر منسوب کنیم. بحث من حرفهایی که کاربر مهمان زده و اینکه چقدر درسته یا غلطه یا اینکه اظهار نظری راجع بهش داشته باشم نیست، فقط اینکه وجدانا اگر نقل و قولی میکنیم بد نیست کمی بیشتر موضوع رو تشریح کنیم و پس و پیشش رو هم بگیم...
بخشی از حرفهایی که تو اون بحث به من منسوب شده کاملا صحیحه و درست عین نظرات شخصیه من هستن. درسته من به شدت با این انگیزه کاذب که برای ساخت توزیعهای لینوکس تو کامیونیتی ایجاد شده مخالفم و این نوع صحبتها و بحثهایی که غالبا هم از سوی افراد تازه وارد مطرح میشه رو به شدت مضر و مانع رشد کیفی و کمی مباحث و کابران سایت میدونم. نمیدونم ریشه و منشا اینکه به زور میخواهیم به ملت یه خدمتی کنیم و این خدمت رو تنها در ساختن یک توزیع لینوکس میدونیم، چیه؟ چرا کاربرای ما انگیزه کافی برای توسعه نرمافزار ندارن؟ چرا انگیزهای برای bug fix ندارن؟ چرا کاربرای ما انگیزهای حتی برای bug report ندارن؟ چرا کاربرای ما انگیزهای برای مستند کردن ندارن؟ چرا کاربرا نمیتونن با هم یه کار گروهی رو جلو ببرن؟ چرا همه کارها رو فقط یه قشر خاص انجام میدن؟ و خیلی جالبه که به محض اینکه بحث ساخت یک توزیع لینوکس میشه یهو همه میان وسط؟ و البته هیچ کدوم از این آدمها مرد میدان نیستند، اگر همه چیز خیلی خوب پیش بره که معمولا این اتفاق نمیافته، درست بعد از اولین انتشار دیگه هیچ کدومشون رو نمیشه پیدا کرد... واقعا چطور هنوز کاربری که نمیتونه یه patch بنویسه، نمیتونه یه package درست کنه، حتی نمیتونه با یه توزیع لینوکس خوب کار کنه و هنوز خیلی خیلی مبتدیه و خیلی از اصول نرمافزارهای آزاد رو نمیدونه میخواد یه توزیع لینوکس درست کنه؟ و انتظار هم داره کلی آدم کمکش کنن... لطفا نگید که چه ایرادی داره ما برای نیازهای خودمون، توزیع دلخواه خودمون رو سفارشی کنیم! این دو تا موضوع متفاوته...
نکته دوم اینه که خیلی از بحثهای از این دست که مطرح میشن به سرعت وارد حاشیه و جنجال میشن. البته شاید ذات خیلی از این نوع پستها جنجالی و حاشیهای باشه ولی فکر میکنم امروز خیلی از ماها قبول داشته باشیم که بحثهای خوب و رفع اشکالات غالبا ناتموم میمونن و در عوض بحثهای متفرقه به شدت طرفدار دارن! همه هم میخوان اظهار نظر کنن و اصلا بحث از یه نقطه شروع میشه و Off Topic که سهله، به یک ناکجا آبادی ختم میشه که هیچکس دیگه ازش چیزی نمیفهمه...
حرف زیاده ولی فکر نمیکنم اینجا برای این نوع مباحث جای مناسبی باشه! فقط اینکه کامیونیتی ما هنوز خیلی جا برای بزرگتر و بهتر شدن داره! هنوز ما تازه در آستانه اول راه هستیم. فکر میکنم حتما باید دوستان و مدیران و کاربران گاهی دور هم جمع بشن و قوانین رو بروز کنن و خط مشیها رو نو کنند و خلاصه فکری کنند که چه باید کرد تا کاربر تازهوارد جذب بشه و کاربران قدیمی تر هم انگیزهای برای رفع ایرادات و راهنمایی کوچکترها داشته باشند...
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 11:25 AM | ارسال نظر
همه نرمافزارهای IM که دوستشون داریم و باهاشون کار میکنیم مجبورن برای رعایت trademark جدید AOL روی aim اسمهاشون رو عوض کنند. اسم Gaim از این به بعد Pidgin خواهد بود و در آدرس اینترنتی http://www.pidgin.im ادامه حیات خواهد داد.
همین trademark باعث شده بود Gaim یا Pidgin تو بتا بمونه! بنابراین به زودی شاهد نسخه نهایی ۲ خواهیم بود.
اطلاعیه رسمی
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 10:25 AM | ارسال نظر
Hi,
After a week of hard working, Parsix Barry basic packages has been
uploaded to the repository. As Parsix Watch system [1] shows, GNOME
2.18 is almost there. This packages are experimental. So if you like to
test and report bugs, Just add the following line to your sources.list
file:
deb http://www.parsix.org/packages barry main contrib non-free
Then run: apt-get update && apt-get dist-upgrade
Please report bugs to the project's bug tracker [2]. First alpha
release of Parsix Barry (0.90) ISO is planned for April 28, 2007.
Main goals for the new release are:
- New installer (0.80), integrated update-installation mode, on the SVN
[3]
- New Kernel (2.6.20/2.6.21)
- GNOME 2.18.x
Alan Baghumian
Parsix GNU/Linux dev. Team
[1] http://watch.parsix.org
[2] http://bugs.parsix.org
[3] http://svn.debian.org/wsvn/pkg-parsix/
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 10:22 AM | ارسال نظر
قابل توجه خودم، آلن، نویدها، بهنام، سینا، عباس و خیلی از پیش کسوتها و جوونترها و خلاصه صغیر و کبیر جماعت لینوکس کار...
«این روزا دیگه رسما مغزم داشت میترکید و البته میدونم که تنها نیستم. با بعضی از کسایی که حس وحال منو داشتن صحبت کردم. میبینید که مشکل اوبونتوه و اُپن سورس اعتیاد آوره. ما صبح تا شب داریم روشون کار میکنیم و غافلیم از تاثیری که این فعالیتها دارن رو زندگی ما میذارن.
لطفا فکر نکنید که میخوام بهتون بگم بیخیال اوبونتو و اُپن سورس بشیدها ولی حس میکنم قبل از اینکه مریض، تنها، طلاق گرفته یا دپرس بشید باید یه تعادلی بین این فعالیت ها و زندگیتون برقرار کنید.
این ۱۰ نکته، نکاتی هست که من افرادی که دارن تو این زمینه کار میکنن توصیه میکنم.»
حتما حتما حتما این ۱۰ نکته رو با دقت چند بار از بالا به پایین و پایین به بالا بخونید و عمل کنید ;-)
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 3:19 PM | ارسال نظر
اوبونتو گرافیست میزکار استخدام میکند. این گرافیست الزاما نباید چیزی راجع به لینوکس بداند و فقط باید یک گرافیست برای طراحی میزکار با سابقه کار مناسب باشد.
احتمالا بزودی میزکار اوبونتو خیلی زیباتر و کاربرپسندتر و با دسترسیهای بالاتر خواهد شد و البته خوب همه این کارها Open Source هستن و این یعنی کل جامعه لینوکس کاران میتونن منتظر میزکارهای فوق العاده باشند... ;-)
متن خبر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 2:57 PM | ارسال نظر
راهنمای جامع نصب نرمافزار، اولین راهنما از سری راهنماهای نصب و حذف نرمافزار در توزیعهای خانواده اوبونتو است که به مرور منتشر خواهند شد.
این راهنما به صورت جامع به تعریف و معرفی نرمافزار و بستههای نرمافزاری، کانالها و مخازن دریافت بستههای نرمافزاری و مدیریت بستهها در اوبونتو پرداخته و سپس راجع به انواع روشهای نصب بستههای نرمافزاری در اوبونتو و کوبونتو صحبت میکند.
امیدواریم این سری راهنماها به خصوص برای کاربران تازهوارد سایت مفید باشد. مطالعه این راهنما به کلیه کاربران سایت توصیه میشود.
راهنمای نصب نرمافزار در اوبونتو را در صفحه http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware مطالعه نمائید.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:37 PM | ارسال نظر
ششمین شماره خبرنامهٔ ماهانه کاربران ایرانی لینوکس و نرمافزارهای آزاد منتشر شد.
جهت مطالعه شماره ششم و یا دریافت نسخهٔ PDF این خبرنامه، اینجا و جهت اضافه نمودن اخبار مربوط به پروژههای خود برای درج در شماره آینده، اینجا و جهت ارائه پیشنهادات و انتقادات خود به این صفحه مراجعه نمایید. ضمنا این خبرنامه هر ماه برای کاربرانی که عضو لیست پستی خبرنامه میباشند ارسال میگردد. جهت عضویت در لیست پستی، این صفحه را ببینید.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:34 PM | ارسال نظر