...شور حسین است
تصاویر بیشتر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:45 PM | ارسال نظر
تصاویر بیشتر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:45 PM | ارسال نظر
Former President of Iran Mohammad Khatami, left, and Senator from Massachusetts, USA, John Kerry take the stage for a session 'The Future of the Middle East' at the World Economic Forum in Davos, Switzerland, Saturday Jan. 27, 2007. Kerry criticized the Bush administration's foreign policy during the session, saying it has caused the United States to become 'a sort of international pariah.' - AP Photo/Virginia Mayo
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 11:03 PM | ارسال نظر
The whole story
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 10:04 PM | ارسال نظر
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 11:38 AM | ارسال نظر
ويندوز به سبك و سياق اسلامي در مركز جهاني اطلاعرساني آل البيت (ع) اصفهان توليد شد.
به گزارش بخش خبر تراشه از ايسنا، اولين لوح فشردهي سيستم عامل ويندوز XP اسلامي با قابليتهاي متنوع با همت و تلاش مركز جهاني اطلاعرساني آلالبيت (ع) اصفهان، توليد و به بازار عرضه شد.
بنا بر اعلام اين ويندوز كه با ظاهر و سبك و سياق اسلامي به عنوان سيستم عامل اسلامي عرضه شده است و در نسخههاي بعدي ويژگيها و قابليتهاي آن ارتقا خواهد يافت، به گونهاي طراحي شده است كه در تمامي مراحل نصب و اجراي ويندوز، كاربران با تصاوير اسلامي رو به رو ميشوند و در مرحلهي نصب و اجرا برخي از حكمتهاي حضرت علي (ع) براي كاربران به نمايش در ميآيد.
بر اساس اين گزارش يكي ديگر از قابليتهاي اين ويندوز، ارايه متن و صوت كامل قرآن كريم در اين است كه پس از نصب لوح دوم، مجموعهاي از قابليتهاي اسلامي به سيستم اضافه ميشود كه از آن جمله ميتوان به دستهبندي بيش از 200 سايت اسلامي به صورت موضوعي در بخش Favorites، ارايه مجموعهاي از ادعيه و زيارات مشهور و تصاوير اسلامي جهت استفاده در ويندوز اشاره كرد.
بنا بر اعلام در كنار قابليتهاي اسلامي اين سيستم، يك ديكشنري فارسي به انگليسي و بالعكس نيز به سيستم اضافه ميشود؛ اين سيستم به صورت چند زبانه طراحي شده است كه كاربران ميتوانند با چند تنظيم ساده، زبان همه بخشهاي ويندوز را به فارسي يا انگليسي تغيير دهند.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 12:38 PM | ارسال نظر
مایلید بدانید پشت صحنه اجتماع رو به رشد کاربران ایرانی لینوکس و نرمافزارهای آزاد چه میگذرد؟ چه کسانی برای رونق و شکوفایی این اجتماع تلاش کرده و میکنند؟ هدفشان چیست و چه سهمی در توسعه بازمتن در ایران دارند؟پشت صحنه اجتماع کاربران ایرانی لینوکس و نرمافزارهای آزاد، مجموعهٔ گفتگوهای صمیمی و غیرفنی و به نوعی فانتزی با سبک و سیاقی خاص با افرادی است که با زحمات شبانهروزی خود، در گذشته و حال به نحوی به توسعه استفاده از نرم افزارهای آزاد در جامعه ایرانی کمک نموده و منشا خدماتی بودهاند.میهمان اولین گفتگو جناب آقای دکتر محمد خوانساری،مدیر طرح ملی نرمافزارهای آزاد/بازمتن در مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف میباشند. متن کامل این گفتگو را از اینجا مطالعه نمائید.
این گفتگو یک گفتگوی اختصاصی نیست.
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 9:49 PM | ارسال نظر
پرنده گفت : " چه بویی ، چه آفتابی ، آه پرید ، مثل پیامی پرید و رفت
بهار آمده است
و من به جستجوی جفت خویش خواهم رفت . "
پرنده کوچک بود
پرنده فکر نمیکرد
پرنده روزنامه نمیخواند
پرنده قرض نداشت
پرنده آدمها را نمیشناخت
پرنده روی هوا
و بر فراز چراغ های خطر
در ارتفاع بی خبری میپرید
و لحظه های آبی را
دیوانه وار تجربه میکرد
پرنده از ایوان
پرنده ، آه ، فقط یک پرنده بود
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 1:06 AM | ارسال نظر
هر سال، میلیون ها نفر از سراسر جهان در پاریس به موزه لوور میروند تا لبخند مرموز مونالیزای داوینچی، نقاش نابغه ایتالیائی را تماشا کنند. گاه ساعتها به آن لبخند اسرارآمیز خیره میشوند. صدها نقاش آن را کپی کردهاند. صدها کتاب دربارهی مونالیزا نوشته شده است. فیلمی سینمائی نیز با عنوان «کد داوینچی» از روی رمان بسیار پرفروشی به همین نام تهیه و به نمایش در آمده است. موضوع آن اسراری است که در تابلوی مونالیزا وجود دارد. برای نخستین بار این مونالیزا لبخندی ندارد. اخم کرده است و همهی غم و اندوه زن افغان را در چهرهاش نشان میدهد. این مونالیزای افغان «شوک»، نمایشگاهی است با نام «هفتههای فرهنگی افغانها» در پاریس. مدل اصلی این مونالیزای دوران جدید، دختری است افغانی با چشمانی درخشان و زیبا که رضا دقتی، عکاس ایرانی مقیم پاریس آنرا گرفته است و با چاپ روی جلد مجله معروف ناشنال جئوگرافیک جهانی شد. نقل از اینجا
اینبار، پانصد سال بعد از داوینچی، این حافظ پاکزاد، نقاش افغانی است که روایت دیگری از مونالیزای دوران ما را خلق کرده است.
حافظ پاکزاد، خالق این مونالیزای دوران ما میگوید: «زنان افغانی اجازهی لبخند زدن ندارند»
نوشته شده توسط مهدی حسنپور در ساعت 11:14 AM | ارسال نظر