Mozilla Firefox 1.5 Released
بنیاد Mozilla طبق وعده ای که تابستان سال گذشته داده بوده٬ روز سه شنبه نسخه 1.5 مرورگر اینترنتی محبوب خود یعنی Firefox را منتشر کرد. طبق گفته بنیاد موزیلا نسخه جدید Firefox دارای سرعت مرور سریعتر صفحات اینترنتی بهتر٬ امکانات سفارشی سازی بیشتر و امنیت بالاتر می باشد.
این نسخه شامل بهینه سازیهای متعددی مانند عقب و جلو رفتن سریعتر و کارکرد بهتر بخش باز کردن صفحات به صورت Tab می باشد. ضمنا در نسخه جدید صفحات error توضیحات بهتری به کاربر می دهند٬ منوی Options طراحی مجدد شده است٬ تغییراتی خوبی برای تنظیم RSS شده و برای جلوگیری از ایرادات امنیتی احتمالی میتوانید مرورگر خود را در حالت Safe Mode اجرا نمایید. سیستم روزآمد شدن Firefox کلا تغییر نموده٬ این روزآمد شدن ها به صورت خودکار و به صورت Patch هایی با حجم کم به سهولت به مرورگر شما اعمال خواهند شد. قسمت جلوگیری از تبلیغات popup بهینه سازی شده و با قدرت بیشتر در اختیار کاربران قرار گرفته است.
همچنین این نسخه از استاندارهای جدیدی مانند SVG ٬ CSS2 ٬ CSS3 و JavaScript 1.6 نیز پشتیبانی می نماید.
نسخه جدید Mozilla Firefox را می توانید از آدرس http://getfirefox.com دریافت نمایید. جهت مطالعه جزئیات این انتشار اینجا کلیک نمایید.
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:30 PM
|
ارسال نظر
تشییع استاد مرتضی ممیز
مراسم تشییع استاد مرتضی ممیز پدر گرافیک ایران
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
8:26 PM
|
ارسال نظر
بله آقای وزیر! کمی تدبیر باید
بهتر نیست که دولت جدید و حاکمان جمهوری اسلامی عقبگردی به گذشته و سخنان امام داشته باشند و مطابق نظر ایشان، روحانیت از امور اجرایی رها و جنبه نظارتی و فرهنگی در قشر روحانیت پررنگ تر شود
امروز دانشگاه تهران شاهد اعتراضاتي پیرامون معارفه و تودیع رییس این دانشگاه بود. نکته قابل توجه، اعتراض دانشجویان به انتخاب یک روحانی برای ریاست بر این دانشگاه بود. این اعتراضات در نهایت به تعرض به آیت الله زنجانی رییس جدید دانشگاه تهران منجر شد.گذشته از تحلیل در مورد این حرکت قبیح بعضی از دانشجو نماها، نکاتی پیرامون این مسئله وجود دارد که ای کاش آقای وزیر به آنها توجه می کرد:
1- بهتر نیست که دولت جدید و حاکمان جمهوری اسلامی عقبگردی به گذشته و سخنان امام داشته باشند و مطابق نظر ایشان، روحانیت از امور اجرایی رها و جنبه نظارتی و فرهنگی در قشر روحانیت پر رنگ تر شود
2- آیا در دانشگاه تهران فرد شاسته دیگری برای تصدی این پست در بین اساتید همفکر با دولت یافت نمی شود؟
3- آیا آقای وزیر گمان می کند با انتخاب یک رییس روحانی می تواند در راستای اسلامی کردن دانشگاه ها گام بردارد.
4- از آقای وزیر گذشته خود آقای زنجانی وظیفه و تکلیفی مهمتر برای خودشان متصور نیستند که چنین مسئولیتی را در چنین شرایطی پذیرفته اند؟
نقل از عدالتخانه
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
8:17 PM
|
ارسال نظر
پخش فیلم دیدار احمدی نژاد و آیت ا... جوادی آملی
سایت بازتاب بخشی از فیلم دیدار احمدی نژاد و آیت ا... جوادی آملی رو پخش کرده٬ خیلی تعریف این فیلم رو شنیده بودم٬ مشروح حرفای احمدی نژاد پخش شده بود و جواب خوبی که آیت ا... جوادی آملی به احمدی نژاد داده بودن٬ نیک آهنگ هم یه کاریکاتور توپ براش کشیده بود...
واقعا آدم باید خیلی جو گیر شده باشه که همچین حرفایی بزنه... صد رحمت به غربتی هایی که تا حالا شهر رو ندیدن و یهو میان شهر البته این روزا نه٬ پنجاه سال پیش
احمدی نژاد در این دیدار گفته:
ما به نيويورك كه رفته بوديم، قبل از آنكه برويم خيلي جوسازي بود، تهديد كرده بودند كه اگر بياي، دستگيرت ميكنيم. گفتم: من ميآيم. گفتند: پس امنيت را برقرار نميكنيم. گفتم: پس حتما آنجا خبري هست كه مخالفت ميكنند. من ميآيم. خدمت آقا هم عرض كردم، همين را فرمودند، گفتند: حتما بايد اين سفر انجام شود، خودشان آنقدر عليه ما تبليغ كرده بودند كه همه گوشها و چشمها را به سمت ما متوجه كرده بودند كه اين هيأت كي هست.
وقتي در خيابانها راه ميرفتيم، به هر ساختماني ميرفتيم، همه توجهات به سمت هيأت ايراني بود، كأنه هيچ كس ديگري نبود. من روز آخري كه سخنراني كردم، تقريبا همه سران بودند يكي از همان جمع به من گفت: «وقتي تو شروع كردي «بسما..» و «اللهم» را گفتي، من ديدم يك نوري آمد، تو را احاطه كرد و تو تا آخر در يك حصن و حصاري رفتي»؛ اين را من خودم هم احساس كردم كه فضا يك دفعه عوض شد و همه حدود بيستوهفت، هشت دقيقه تمام، اين سران مژه نزدند. اينكه ميگم مژه نزدند، غلو نميكنم. اغراق نيست، چون نگاه ميكردم، همه سران مبهوت مانده بودند. انگار يك دستي همه آنان را گرفته بود، آنجا نشانده بود. چشمها و گوشهايشان را باز كرده بود كه ببينيد از جمهوري اسلامي پيام چيست.
این بخش فیلم رو اینجا ببینید.
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
7:07 PM
|
ارسال نظر
جلسات مجلس
اگه یه عده اینجوری سر کوچه تون بشینن بهشون چی میگید ؟ ;)
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
4:38 PM
|
ارسال نظر
بسمه الله
من یکی را میشناسم
صبح ها لیبرال است
ظهرها چپ میزند
و غروب
که از کوچه تاریک میگذرد
زیر لب آهسته میگوید: بسمه الله!...
سید علی صالحی
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
4:19 PM
|
ارسال نظر
تشییع
تشييع پيكر منوچهر آتشي از مقابل تالار وحدت
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
12:50 AM
|
ارسال نظر
پیام هر بسیجی
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
8:54 PM
|
ارسال نظر
شماره چهاردهم نشریه الکترونیک لینوکس منتشر شد
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:16 PM
|
ارسال نظر
پاسخ نماینده زرتشتیان به دبیر شورای نگهبان
کوروش نیکنام نماینده زرتشتیان به اظهارات دبیر شورای نگهبان در نخستین یادواره سرداران شهید اعتراض کرد.
نیکنام در نوشتهای که آنرا در اختیار خبرنگاران پارلمانی قرارداد با اشاره به اظهارات آیت الله جنتی که در روزنامه شرق در تاریخ 30 آبان انعکاس یافته بود مبنی بر اینکه «بشر غیر از اسلام همان حیواناتی هستند که روی زمین می چرخد و فساد می کند» انتقاد کرد.
در این متن نیکنام اظهار داشت: در اصل سیزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پیرامون ادیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی به رسمیت شناخته شده و دارای اعتبار شهروندی هستند و در کنار ایرانیان مسلمان از حقوق ویژهای برخوردارند.
نماینده زرتشتیان تصریح کرد: من در جایگاه نمایندگان زرتشتیان ایران در مجلس ضمن اینکه باور دارم نظر مکتب اسلام وجود چنین تفاوتهایی بین انسانها نیست، اگر سخنان آیت الله جنتی همان بوده که در متن گزارش آمده است از روان نیاکان خردمند خود در این سرزمین پوزش میخواهم که این چنین به آسانی توهین شده است زیرا آنان نه تنها حیوانات نبودند و موجب فساد نشدهاند بلکه با هوشمندی و تلاش خود بنیان گذار گسترش دهنده تمدن و فرهنگ در زمان خود بودند.
وی اظهار داشت: بی گمان پیروان ادیان الهی غیر مسلمان نیز انسانهای فرهیخته و دانایی در دنیا هستند.
نیکنام در پایان این نامه آورده است: از حیوانات نیز پوزش میطلبم چون آنها موجب فساد بر روی زمین نیستند بلکه از فساد بعضی از انسانها نگران و هستم وی با بیان اینکه به دنبال ارزشهای نیک انسانی باشیم به دوبیت از شعر مولانا اشاره کرده است:
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر/ کز دیوودد و ملولم و انسانم آرزوست
گفتند یافت می نشود گشته ایم ما / گفت آنکه یافت می نشود آنم آرزوست
نقل از آفتاب
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:53 PM
|
ارسال نظر
نامرتب ترين كارمندان دنيا
به گفته ملاني ماس يكي از مشهورترين معلمان مد، صنعت IT داراي بدپوش ترين كاركنان است . ملاني ماس كسي است كه به شركت هاي استراليايي مي گويد كارمندانشان چه لباسهايي بايد بپوشند.
پوشيدن پيراهنهايي با آستين هاي كوتاه و جوراب هاي لنگه به لنگه معمولترين اشتباهات كاركنان صنعت IT است . ماس گفت واقعيت اين است كه اكثر كارمندان IT در تمام مدت پيشاپيش مشتريان نيستند .
بعد از پيشتازان فناوري كاركنان بخش اطلاعات قرار دارند كه اكثر آنها هنوز تي شرت هايي مي پوشند كه نمايانگر فرهنگ وب دهه 90است.
خانم مارس خاطر نشان كرد زمانيكه صحبت از شيك پوشي مي شود خرج كردن پول اهميتي ندارد و شيك پوشي فقط پوشيدن لباس هاي رسمي نيست . براي مرتب بودن پوشيدن يك پيراهن با كيفيت با طرح جالب و شلوار مناسب و كافي است . انتخاب نوع پارچه نيز از اهميت بالايي برخوردار است مثلا پوشيدن پيراهن هايي كه از جنس پلي استر هستند٬ زياد جالب نيست زيرا براثرعرق كردن زود خيس مي شوند .
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:36 PM
|
ارسال نظر
خطر قطع اینترنت ایران جدی است
خطر قطع اینترنت ایران بوسیله امریکا یک خطر جدی است و اگر امریکا این کار را انجام دهد، در عرض یک روز مخابرات ایران دچار مشکلات جدی خواهد شد و کلیه سیستمهای مخابراتی، سرویس VOIP، سرویس تلفن همراه و سرویس اینترنتی دانشگاهها و مراکز آموزشی، اطلاعات فرودگاه از کار میافتد.
خسرو مترجمی، مدیر شبکه آموزشی ITC، در امریکا در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار آفتاب، ضمن بیان این مطلب افزود: کاری که امریکا میخواهد انجام دهد، از یک بمب اتم مخربتر است و هیچ خرجی برای امریکا ندارد.
به گفته وی، از نظر امریکا اینترنت متعلق به وزارت دفاع امریکا است و امریکا پلیس اینترنت است و تشخیص داده که ایران شایستگی ندارد، بنابراین اینترنت ایران را قطع میکند.
مترجمی که خود مدیر یک شبکه آموزشی فارسی زبان IT در امریکا است با اشاه به اجلاس WSIS که در تونس برگزار شد، تصریح کرد:
در اجلاس تونس بیشتر بحث بر سر تبعیض حاکمیت اینترنت بود و اینکه تنها یک کشور نباید رهبریت اینترنت را داشته باشد، بلکه این حاکمیت و رهبری باید از طریق یک شورا بر شبکه اینترنت اعمال شود، اما هیچ توجهی به مساله مهم احتمال جدی قطع اینترنت ایران از طرف امریکا نشد. وی خاطرنشان کرد: ما باید هرچه زودتر افکار عمومی مردم امریکا را نسبت به تصمیم دولت امریکا روشن کنیم به دلیل اینکه مردم امریکا حق آموزش را برای کلیه مردم جهان الزامی میدانند و شبکه اینترنت نیز یک شبکه آموزشی است و باید نظرشان را درباره عمل کشورشان مبنی بر قطع اینترنت ایران و محروم کردن میلیونها جوان ایرانی از حق آموزش، فقط به دلایل سیاسی جویا شویم.
مترجمی تصریح کرد: ما باید همین حالا به فکر باشیم و از این اقدام جلوگیری کنیم، این اتفاق یک فاجعه ملی است و هیچ حرکتی نمی تواند در چنین زمان کوتاهی و ظرف فقط یک روز چنین لطمهای را به ایران وارد کند.
نقل از آفتاب
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:25 PM
|
ارسال نظر
بی خانمانها
بيخانمانها به خيابانها باز ميگردند- آرياشهر84.8.23
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
5:28 PM
|
ارسال نظر
خاموشى آتشى
«آقاى منوچهر آتشى شعر زيباى شما رسيد، آن را به مسئول صفحه شعر سپرديم. غصه نخوريد اگر آنجا چاپش نكردند، خودمان در ستون خوانندگان چاپ مى كنيم.»
اين جمله در يكى از شماره هاى مجله فردوسى در ستون پاسخ به خوانندگان در جواب به شاعرى جوان از شهر بوشهر، چاپ شده است. آن شاعر جوان كه در آن روزگار بيست و سه ساله بود، روز گذشته در ۷۴ سالگى درگذشت. در بيمارستان سينا بر اثر سكته قلبى. منوچهر آتشى همين چند روز پيش (در بيست و دوم آبان ماه) بود كه به خاطر يك عمر فعاليت هنرى و ادبى از سوى سازمان صدا و سيماى جمهورى اسلامى ايران به عنوان چهره اى ماندگار در حيطه شعر شناخته شد و از او قدردانى شد. فرداى آن روزى كه آتشى جايزه خود را از دست مهندس عزت الله ضرغامى گرفت، براى درمان بيمارى كليوى كه سال ها همراه او بود به بيمارستان سينا رفت و چه حيف كه ديگر برنگشت. در روزهايى كه آتشى در بيمارستان بسترى بود و از بخش كليه به قلب و از آنجا به بخش مراقبت هاى ويژه در حركت بود، در ميان برخى از نمايندگان مجلس شوراى اسلامى ولوله افتاد كه آتشى چهره اى ماندگار نيست. صداى اعتراض آنها كه با اعتراض هاى يكى از روزنامه ها همراه شده بود، به گوش اهل شعر رسيد و سبب شد كه انجمن شاعران ايران به اين اعتراض ها واكنش نشان دهند.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
3:23 PM
|
ارسال نظر
روز ایران در موزه ملی بریتانیا
موزه ملی بریتانیا، میزبان نمایشگاه امپراتوری فراموش شده، روز شنبه هفت نوامبر را به روز ایران اختصاص داده بود. روز ایران مجموعه ای از برنامه ها و فعالیتهایی مختلفی بود در مورد تاریخ باستانی ایران: از غذا گرفته تا رقص و آواز، نقاشی تا نوشتن خط میخی بر روی لوح های گلی.
این برنامه به همت موسسه سحر ایران زمین (Magic of Persia) برگزار شد.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:16 AM
|
ارسال نظر
Ubuntu Linux 6.04 Flight 1
Flight نام جدید نسخههای آزمایشی و پیش نمایش Ubuntu 6.04 موسوم به «Dapper Drake» میباشد. نخستین نسخه آزمایشی این نسخه آماده شده و جهت بررسی و گزارش اشکال ارائه شده است. برنامه نصب این نسخه تغییرات قابل مشاهدهای نسبت به Breezy ندارد، ولی تغییراتی از Debian unstable در آن اعمال شده است. برای اطلاعات دقیقتر اینجا کلیک کنید.
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:37 AM
|
ارسال نظر
استقبال گسترده از لپ تاپ 100 دلاري هندلی
نيکلاس نگروپونته، رئيس آزمايشگاه رسانهها (Media Lab) در دانشگاه MIT روز گذشته نمونهاي واقعي از يک لپ تاپ را به نمايش گذاشت که انرژي برق آن علاوه بر روش معمولي، توسط يک هندل مکانيکي نيز تامين ميشود.
اين کامپيوتر که در جريان نشست ديروز اجلاس WSIS و در حضور کوفي عنان، دبيرکل سازمان ملل به نمايش درآمد، با استقبال گستردهاي از سوي حاضران روبرو شده است. به گفته نگروپونته اين لپ تاپ را ميتوان به قيمت 100 دلار به اقشار کم درآمد عرضه کرد.ناظران، اين طرح ابتکاري دانشگاه MIT را در راستاي اهداف اجلاس WSIS براي کاهش فاصله ميان فقير و غني در ميزان دسترسي به شبکه اينترنت و منابع اطلاعاتي و کاستن از شکاف ديجيتالي ميان شمال و جنوب ارزيابي کردند.
لپ تاپ سبز رنگ MIT به گونهاي طراحي شده است که انرژي کمي مصرف کند.
پروفسور نگروپونته هنگام نمايش اين لپ تاپ درحالي که هيجان زده به نظر ميرسيد توضيح داد که ميتوان آن را براي عرضه به دانشآموزان مدارس سراسر دنيا به توليد انبوه رساند.نگروپونته گفت بنياد غير انتفاعي او با نام "يک لپ تاپ براي هر کودک" قصد دارد سال آينده 15 ميليون دستگاه از اين نوع را توليد کند.وي توضيح داد که ايده ساخت اين لپ تاپ پس از سفر او به دهکدهاي در کامبوج به ذهن او رسيدهاست.طرح توليد چنين دستگاه قبلا از سوي نگروپونته اعلام شده بود و قراربود اولين نمونه واقعي آن در اجلاس تونس به نمايش درآيد.کوفي عنان که در مراسم نمايش اين لپ تاپ حضور داشت گفت: به اين ترتيب کودکان ميتوانند نه فقط از طريق دستورالعملهاي معلمان، بلکه از طريق کار عملي به آموزش و يادگيري بپردازند. آنان قادر خواهند بود مسير تازهاي را براي آموختن پيش روي خود بگشايند.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:29 PM
|
ارسال نظر
این دولت سه ماهه
نمی دانم این دولت سه ماهه چرا به جای آنکه بر شایستگی های خود تکیه کند و برنامه های خود را عملی سازد، هر چند روز یکبار به صورت یکی چنگ می اندازد؟
البته انتظاری از کابینه نیست. چون وقتی رئیس جمهور در برنامه های انتخاباتی خود، نطق ها و سخنرانی های رسمی، در جلسه رای اعتماد به "وزرایش" و... این چنین ادبیات و گفتمانی را باب کرد و به ساده سازی قضایا پرداخت، از وزرا و زیردستانی که خواب چنین ایامی را هم نمی دیدند، غیر از این انتظار نمی رود.
داشتم کتاب جدیدی که انتشارات امید ایرانیان در صدد چاپ آن است، ورق می زدم. کتاب "مهارت های ارتباط با مردم" نوشته لس گیبلین که به همت خانم حمیرا حسینی یگانه ترجمه شده.کتابی است خواندنی. در یکی از بخش های کتاب در رابطه با تاثیرگذاری موفق بر مردم، نویسنده می گوید:
"شما نمی توانید با بالا رفتن از شانه دیگران و قربانی کردن آنان پیشرفت کنید. بر توانایی خود تکیه کنید. وقتی برای مطرح کردن خود، دیگران را پایین می آورید، در حقیقت تاکید را بر آنان قرار می دهید نه خودتان."
به دولتمردان سه ماهه توصیه می کنم این کتاب جیبی 54 صفحه ای را در جهت توفیق در پیشبرد برنامه هایشان حتما بخوانند و در راستای شعارهای خود قدری از مهرورزی و عدالت گستری سخن گویندودر آن جهت عمل کنند.
دروغ، تخریب ، تزویر، فرافکنی و... چند صباحی ممکن است حکومت بر عوام را تسهیل کند، ولی در دراز مدت کار دست حاملان و صاحبان خود می دهد.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
8:32 PM
|
ارسال نظر
خداوندگار سنتور
ظریف،ه.ا.سایه(ابتهاج)،پایور،شجریان، شهیدی، اسمائیلی، ر.بدیعی و ناهید
مرگ حبیب سماعی (استاد بزرگ سنتور) در سال 1325، ضربه جبران ناپذیری بر پیکره موسیقی ایرانی و همینطور ساز سنتور وارد ساخت و از آن به بعد بود که دوران رکود این ساز آغاز شد. دیگر سنتورنواز چیره دستی وجود نداشت که بتواند راه وی را ادامه دهد زیرا همه آنها کم مایه و کم تجربه بودند. بله مرگ حبیب مصادف شد با مرگ سنتور! در این زمان استاد ابوالحسن صبا (که از شاگردان سماعی بود)، آینده این ساز و همینطور موسیقی ایرانی را در خطر دید و در این راه اقدام به پرورش چندین شاگرد نمود.
سال 1328 نوجوانی 17 ساله به قصد یادگیری سنتور به خانه استاد صبا می رود و استاد نیز به گرمی او را می پذیرد و این آغازگر سالها دوستی و همکاری بین آنها بود. چه کسی فکر می کرد که زمانی همین نوجوان جای حبیب سماعی را بگیرد و آینده موسیقی ایرانی را تغییر دهد.
فرامرز پایور در 21 بهمن ماه 1311 در تهران دیده به جهان گشود. پدرش استاد زبان فرانسه و نقاش بود و همچنین معرف وی به استاد صبا. پدربزرگش، مصورالدله نیز نقاش مخصوص دربار قاجار بود که آثارش را در کاخهای گلستان و صاحبقرانیه نگهداری می کنند. این دو، ویولن و سنتور را خوب می نواخنتد و با استادان زمان خود معاشرت داشتند. استاد پایور در چنین خانواده ای رشد و تکامل یافت. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دبستان عسجدی و درالفنون تهران به پایان برد، در سال 1331 به خدمت نظام رفت و در سال 1332 به خدمت وزارت دارایی درآمد. در سال 1333، حسین دهلوی از وی دعوت کرد تا در قطعه « دئو سنتور» (در سه گاه از ساخته های خود) در کنار داریوش صفوت به نوازندگی بپردازد. در سال 1334 وی قطعاتی از علینقی وزیری را در حضور خود او اجرا کرد و در همین دوران بود که وی اولین قطعه کامل خود را به عنوان « ترانه » (در ماهور) ساخت و یک سال بعد از آن نیز برای مسابقه سنتور از طرف جامعه لیسانسیه های دانشسرای عالی، انتخاب شد. وی در مدت 6 سال، تمام ردیف موسیقی ایرانی را فراگرفت و پیشرفت و استعدادش در کار چنان زیاد بود که بارها توانست در کنار استاد خویش به ضبط در رادیو و اجرای کنسرتهای متعدد بپردازد
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
2:45 PM
|
ارسال نظر
Frappr - map of Firefox users
Hey everyone, I heard of this new website that lets users create a map for a group and get others to add themselves. My goal is to show (as much as possible) just how many people around the world use Firefox
www.frappr.com/firefoxusers
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
12:05 PM
|
ارسال نظر
Ubuntu On The Business Desktop
«من به عنوان مشاور کامپیوتری یک شرکت با شبکه ای بر اساس ویندوز کار میکنم. ما از راه دور به سرویس دهنده های ویندوزی وصل میشیم و اونا رو مدیریت میکنیم. مدیریت سیستم های کاربران هم با ماست.
ما Exchange Server رو مدیریت میکنیم تا برای کاربران هرزنامه ارسال نشه٬ هارد دیسک ها رو defrag میکنیم٬ ویندوزها رو روزآمد میکنیم٬ نرم افزارهای ضدویروس نصب میکنیم و اونا رو هم به روز نگه میداریم٬ کدهای مخرب و Spyware ها رو حذف میکنیم و ... به نظرم اغراق نیست اگه بگم Microsoft حسابی ما رو سر کار گذاشته و وقتمون رو پر کرده...
یه روز وقتی رئیس ما تو شرکت نبود٬ من یک هارد دیسک اضافی به سیستمم وصل کردم و روش Ubuntu 5.04 رو نصب کردم. مدتی باهاش کار میکردم و یک روز اتفاقی رئیس سیستم من رو دید که دارم با یک سیستم عامل دیگه کار میکنم... امروز بعد از گذشت ۶ ماه من هنوز هم دارم از Linux Ubuntu البته نسخه جدید 5.10 استفاده میکنم٬ پیشرفت خوبی داشتم و از اوقات کاریم هم بهینه تر استفاده میکنم...
من Simon هستم و عاشق Linux شدم...»
روزانه تو اینترنت از این قبیل اظهارنظرها و داستان ها بسیار میبینید٬ این مقاله قصد نداره داستان جدیدی برای شما بگه... فرض کنیم که من یک کاربر کاملا عادی کامپیوتر هستم٬ میخوام کارای روزمره رو بدون دردسر انجام بدم٬ دوست دارم لینوکس رو تجربه کنم و البته کارای زیادی برای انجام دارم و نمیتونم وقت زیادی برای یادگیری بگذارم... من فقط میخوام بدونم آیا لینوکس میتونه کارایی رو که من میخوام برام انجام بده ؟
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
3:20 PM
|
ارسال نظر
ورزش سیاسی
در جریان مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان در قطرحسین رضازاده در حالی که در حرکت یکضرب پس از حریف روسی در جای دوم قرار گرفت در دوضرب وزنه ی ۲۵۱کیلوگرم را بالای سر برد در مجموع قهرمان جهان شد.اودر هنگام قرار گرفتن در بالای سکوی قهرمانی عکسی را از آیت الله خامنه ای و خودش بالای سر خود برد که تلویزیون قطر از نمایش بسته عکس خودداری نمود، شاید دلیل عمده این بود که این عمل را بیشتر سیاسی می دانست تا ابراز احساساتی ورزشی.
انجام این کار به خود رضازاده مربوط می شود اما باید دقت کرد تا آنجا که ممکن است از سیاسی کردن ورزش خودداری نماییم و به کارهایی دست نزنیم که بهانه به دست رسانه ها بدهد و مسئله ساز گردد.ممکن است در داخل کشور و توسط مقامات رسمی از این حرکت استقبال گردد ولی باید دید چه اثری بر افکار عمومی شاهد بر ماجرا خواهد نهاد و آیا به نشان دادن چهره ی بهتری از کشورمان کمکی می کند.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
3:15 PM
|
ارسال نظر
وزیر علوم دولت مهرورزی
آقای دکتر زاهدی که روز رای اعتماد از مجلس شعر حافظ خوندن و گفتن این شعر مال فردوسی می باشه و داستان مدارک علمی که پول داده و خریده بودن٬ بالاخره با یک رای ناپلونی وزیر علوم شدن
ایشون سمتهای بسیار مهمی داشتن٬ از جمله سر جلسه امتحان ریاضی I مراقب جلسه ما بودن... البته اون موقع مثل این عکس مهرورزی نمیکردن ;)
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:31 PM
|
ارسال نظر
اعطای دو جايزه جهانی مطبوعات به اكبر گنجی
دويجه وله / مريم افشنگ: عصر امروز جایزه ی «آزادی مطبوعات» در شهر «سی ینا» به اکبر گنجی، روزنامهنگار و نویسندهی دربند ایرانی اعطا شد. سازمان غيردولتی «اطلاعات ، امنیت و آزادی» و همچنین شهرداری شهر «سیینا»برگزارکنندگان این مراسم بودند.
پيش از شروع مراسم شهرداری سیینا در بیانیهای بطور رسمی اعلام کرد که جایزه ی آزادی مطبوعات به اکبر گنجی داده می شود. در این بیانیه از کلیه ی شهرداران ایتالیا خواست شد خیلی فوری شهروندی افتخاری شهر خود را به این روزنامه نگار ایرانی بدهند.
همچنین در این جلسه اعلام شد، از آنجا که ۳۰ نوامبر در ایالت توسکانا به مناسبت لغو حکم مجازات اعدام در سال ۱۸۱۹ تعطیل رسمی بشمار میرود، توسکانا این روز را برای همدردی با اکبر گنجی بنام او ثبت کند.
سخنگوی شهردار همچنین گفت، کسانی که میگویند مسلمانان نمیتوانند دمکرات باشند اشتباه میکنند. گنجی یک مسلمان معتقد است و در راه دمکراسی و آزادی در زندان بسر میبرد.
پس از اعلام رسمی این جایزه مراسمی با پیام ویدئویی معصومه شفیعی، همسر گنجی، آغاز شد.
راديو فردا / فریبا مودت: انجمن بینالمللی مطبوعات که مقر آن در پاریس است، جایزه قلم طلایی سال ٢٠٠٦ خود را به اکبر گنجی اعطا کرده است. در بیانیه هیات مدیره انجمن آمده است که مقاومت گنجی در مقابل اختناق الهام بخش روزنامه نگاران سراسر جهان است.
دفتر روابط عمومی انجمن بینالمللی مطبوعات میگوید جایزه قلم طلایی که قرار است روز ١٥ اردیبهشت سال آینده در کنگره جهانی مطبوعات در مسکو اهدا شود، در واقع تلاشهای اکبر گنجی را برای دفاع از آزادی مطبوعات به رسمیت میشناسد. در بیانیه صادره از طرف هیات مدیره انجمن که مقر آن در پاریس است، آمده است که اکبر گنجی در ایران برای آزادی بیان مبارزه میکند، اما تلاشهای او از چهار گوشه جهان دنبال میشود.
لری کیلمن رئیس امور ارتباطات انجمن بینالمللی مطبوعات میگوید: او روزنامه نگاری شجاع است که علیرغم حبسهای طویل المدت تسلیم نمیشود. هر بار دست به اعتصاب غذا میزند و از زندان به بیمارستان منتقل میشود همچنان حرف خود را علیرغم خطراتی که برایش دارد به گوش مردم میرساند. و انجمن بینالمللی مطبوعات معتقد است که شجاعت روزنامه نگاری دراین سطح باید تقدیر شود و به همین دلیل جایزه قلم طلایی به او تعلق میگیرد.
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:46 PM
|
ارسال نظر
دو چشم فرنگی
جهان پیشینم را انکار میکنم،
جهان تازهام را دوست نمیدارم،
پس گریزگاه کجاست!
اگر چشمانت سرنوشت من نباشد؟
غاده السمان (1941)، ابدیت، لحظهی عشق، ترجمهی عبدالحسین فرزاد، تهران: چشمه، 1383
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
3:34 PM
|
ارسال نظر
Parsix GNU/Linux 0.70-WSIS-2005 Edition Relesed
نسخه کاملا جدیدی از پارسیکس گنو/لینوکس ارائه شد. این نسخه از میزکار GNOME 2.10.2 و مجموعه اداری OpenOffice.org 2.0.0 استفاده میکند و در اجلاس جهانی جامعه اطلاعاتی ۲۰۰۵ در تونس (WSIS 2005) که از شانزدهم الی هجدهم ماه جاری میلادی (نوامبر) برگزار میشود، توزیع خواهد شد. نسخه جدید پارسیکس گنو/لینوکس کاملا از ابتدا و با استفاده از Kanotix 2005-4 ساخته شده و برای نصب بر روی دیسک سخت سیستم بهینه شده است. با کمک برنامه نصب عالی Kanotix، سیستم نصب شده بسیار تمیز و عالی خواهد بود. در این نسخه تعداد زیادی بسته نرمافزاری جدید مانند AbiWord 2.4.1، برنامه حسابداری شخصی GnuCash 1.8.10، نمایشگر Evince 0.4.0، نمایشگر وبکم Camorama، ابزارهای Aptitude، Synaptic و tasksel (تماما سازگار با APT 0.6.x)، خبرخوان Pan و RSS خوان Liferea، برنامه پست الکترونیکی موزیلا تاندربرد 1.0.7 و ... اضافه شده است. محیط Xfree86 4.3.0 نیز با Xorg 6.8.2 جایگزین شده و تمامی بستههای کاربردی با جدیدترین مخازن دبیان Sid به تاریخ ۱۲ نوامبر ۲۰۰۵ بهروز رسانی شدهاند. واژهنامه چند زبانه xFarDic نسخه 0.7.3 نیز در این نسخه گنجانده شده و تصویر پس زمینه جدیدی نیز در این نسخه بکار گرفته شده است. امکان نصب هستههای استاندارد دبیان نیز از روی شاخه kernels موجود بر روی CD وجود دارد. آیینههای دریافت این نسخه را اینجا ببینید. تصاویری از نسخه جدید را میتوانید در اینجا ببینید. لیست کامل بستههای این نسخه را هم در اینجا ببینید. یافت:
Download (MD5): parsix_070-wsis-2005.iso 689 MB
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:17 PM
|
ارسال نظر
A victory over death and hate
یک کودک فلسطینی با اسباببازیاش بازی میکند.
یک سرباز اسرائیلی فکر میکند دست او اسلحه است.
سرباز اسرائیلی به کودک فلسطینی شلیک میکند.
کودک فلسطینی میمیرد.
پدر کودک که دوازده سال به او عشق ورزیده و تا پایان عمر هم
با خودش خواهد گفت اگر احمد زنده بود حالا چند سال داشت،
اندام او را به کودکان اسرائیلی میبخشد.
اسماعيل خطيب می گويد: "من اعضای بدن پسرم را در کودکان اسرائيلی کاشتم
و اين برای من مظهر صلح است."
آقای خطيب درباره تصميمش گفت: "وقتی دکتر داشت می گفت که پسرم شانس زنده ماندن ندارد چون گلوله از سرش رد شده و بخش بزرگی از مغزش متلاشی شده به اين فکر افتادم. وقتی به بيمارستان رسيد اعلام کردند مرده است. همان وقت بود که پرسيدم آيا می شود ساير اعضايش را اهدا کرد و دکتر گفت بله."کليه ها، کبد، ريه ها و قلب احمد به بدن شش اسرائيلی پيوند زده شد که شامل افرادی از يک کودک هفت ماهه گرفته تا يک زن 58 ساله بود.
اسماعيل خطيب می گويد: "دليل ديگر اهدای اعضای بدن پسرم به بچه های ديگر، به خصوص بچه های اسرائيلی، اين است که می خواستم پيام صلح و عشق برای تمام کسانی که عاشق صلح هستند باشد. همه شاخه زيتون را به عنوان مظهر صلح می کارند. من اعضای بدن پسرم را در کودکان اسرائيلی کاشتم و اين برای من مظهر صلح است."
کاش یکی این پیام رو به آقای رئیس جمهور هم میرسوند...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:04 AM
|
ارسال نظر
آن روی سکه
آن روی سکه٬ در حال زنگ زدن است...
اما آنها هنوز یک چیز دارند
« امید »
می خواهید برای آن چه کنید ؟
اصلا چرا راه دور بریم٬ روی زنگ زده سکه رو میشه تو کوچه پس کوچه های شهر خودمون هم دید...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:45 AM
|
ارسال نظر
Happy Birthday Firefox
مرورگر فايرفاكس روز چهارشنبه يك ساله شد و مرحله جديدي پيش روي اين مرورگر اپن سورس مشهور قرار گرفت .
به گفته بنيادموزيلا، توسعه دهنده اين مرورگر ، از زمان راه اندازي مرورگر Fire Fox1.0 در نوامبر سال گذشته تا به حال كاربران 106.4ميليون نسخه از اين مرورگراپن سورس را دانلود كرده اند .
فايرفاكس در طول اين يك سال توانست 8.65 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهد و در برتري اينترنت اکسپلورر در بازارخلل وارد كند .
كريس بيرد ، مسئول بخش بازاريابي و مديريت محصول موزيلا خاطر نشان كرد : دراولين روز راه اندازي فايرفاکس يك ميليون نسخه ازاين مرورگر دانلود شد و از آن زمان تاكنون ما شاهد كم شدن تقاضاها نبوده ايم .
سال گذشته فايرفاکس به مفهوم مرورگر اپن سورس اعتبار داد و همزمان با ورود فايرفاکس به دو سالگي اش تغييراتي نيز در آن اعمال خواهد شد . به عنوان مثال ، اوايل اين ماه نگارش آزمايشي Fire Fox1.5 منتشر شد كه داراي ويژگي هاي جديدي چون بروز رساني خودكار و كارايي سريعتر هنگام زدن كليدهاي عقب و جلو می باشد. نگارش نهايي Fire Fox1.5 چند هفته ديگر آماده مي شود كه اين مدت بستگي به بازخوردهاي دريافت شده از 500هزار كاربري دارد كه در حال تست اين مرورگر هستند.
پس از انتشار نسخه 1.0 این مرورگر کاربران نرم افزارهای اپن سورس جشن و پارتی های جالبی در سراسر دنیا البته ظاهرا غیر از ایران برگذار کرده اند. اینجا می توانید تصاویری از این ابراز پارتی ها را ببینید.
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:11 PM
|
ارسال نظر
سه نکته درباره جلسه رأی اعتماد مجلس
در آخرین فرصتهای ممکن ، دیروز قرار بود بعدا ز 4 ماه از ریاست جمهوری احمدی نژاد کابینه تکمیل شود که نشد. اما جلسه دیروز مجلس، دارای نکات مهم و قابل توجهی بود.
دیروز صبح در اتومبیل داشتم نطق آقای جلالی نماینده شاهرود را می شنیدم. از قول کسی که دیروز وزیر آموزش و پرورش شد، نقل می کرد که در کمیسون مجلس گفته خدمت یکی از علمای بزرگ بودم گفته است که تیزهوشان متدین نمیشوند. چون خداوند دو نعمت به یک انسان نمی دهد. من که سرم از این حرف سوت کشید. تدین و کودنی را در ملازم یکدیگر قرار دادن بد ترین دفاع از دین و بهترین خدمت به مخالفان دینداری است.شرط اول این کابینه متدین بودن است. اقلا به احترام کابینه و نه جامعه متدین، امید که بنوعی مثل بعضی سخنان دیگر چند نفری جمع شوند و تکذیبیه ای بدهند واز جامعه متدین رفع اتهام کنند.
من آقای محصولی که به عنوان وزیر نفت معرفی شده بود را نمی شناختم. ولی در مصاحبه هایشان خواندم که خودشان اعلام کرده اند میلیاردر هستند. طبعا یک پاسدار و یا فرمانده جنگی در یک رقابت عادی و کاری سالم نمی تواند در این چند ساله میلیاردر شود. همچنانکه خیل پاسداران عادی و حتی فرماندهان سالم جنگ چنین نیستند. این منطق ناسالم فساد آور است. بی آنکه بخواهم در مورد فردی که نمیشناسمش قضاوت کنم. از آن مهمتر اینکه این فرد در دولت آقای احمدی نژاد معرفی شده که صبح تا شب رسانه های طرفدار ایشان و خود ایشان بسیاری از گذشتگان را دارای فساد اقتصادی معرفی می کنند و میخواهند بقول خودشان شعار عدالت را مطرح کنند. به عقیده من در این معرفی و اصرار رئیس جمهور بر این امر شعار عدالت خواهی دولت جدید خیلی زود زیر سئوال جدی رفت. البته مخالفت جمع زیادی از محافظه کاران با این انتخاب هم جای تقدیر دارد.
آقای احمدی نژاد در شرایطی که اکثر رسانه های جدی از ایشان حمایت می کنند اعلام کرد که توهین به رئیس جمهور جرم محرز است. این مسئله در دورانی که همه این رسانه های حامی امروز به اقای خاتمی توهین که بماند، تهمت وافترا و دروغ نسبت می دادند هم جرم محرز بود؟
نقل از وبنوشته های محمدعلی ابطحی
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
12:31 PM
|
ارسال نظر
Surrounded
"Surrounded III" from "Cage" series
Negar Assari Samimi
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
9:07 PM
|
ارسال نظر
بازم سوتی ؟!
احتمالا به دلیل اختلاف بوجود اومده بین علما بر سر استهلال یا همون رویت هلال ماه، آقای رئیس جمهور دارن خبر از برداشتن و حذف ماه از نقشه کره زمین میدن ;)
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
8:13 PM
|
ارسال نظر
سردار میلیاردی
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:09 AM
|
ارسال نظر
فرشتگان سیاه بخت
گزارش خبر گزاري سازمان ملي جوانان باعنوان "فرشتگان سياه بخت" براي اولين بار خبر از حراج دختران ايرانی در فجيره داد. همزمان با انتشار اين گزارش، دادستاني تهران هم خبر از کشف و نابودي سه باند قاچاق دختران ايراني به کشور هاي حاشيه خليج فارس داد. در همان روز ها بسياري از روزنامه هاي داخلي گزارش هايي در اين باره منتشر کردند. اما اندکي بعد سيدعظيم حسيني، مديركل مبارزه با مفاسد اجتماعي نيروي انتظامي، در جمع خبرنگاران حاضر شد و حراج دختران ايراني در فجيره را شديدا تكذيب كرد و گفت: "هدف از انتشار اين خبر سياه نمايي جامعه ايراني و سوء استفاده بوده است." او اين را هم گفت که: "انتشار اين خبر از سوي برخي مطبوعات و رسانههاي خارجي به باورهاي مردم لطمه زده است". وي تصريح كرد: "فعاليتهاي فسادآميز به شكل سازمان يافته در كشورهاي غيراسلامي به عناوين مختلف وجود دارد ايران جزو نوادر كشورهايي است كه با اين گونه پديدهها به شكل اصولي برخورد ميكند".
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:34 AM
|
ارسال نظر
جنین در جوی آب
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
1:49 PM
|
ارسال نظر
Automatic flatterer
ظاهرا برره ای ها نه فقط در ایران بلکه در ممالک انگلیسی زبان هم میزیسته اند.
لطفا پاچه هاتو شل وکن جیگر و روی این لینک از خودت کلیک در وکن...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:13 AM
|
ارسال نظر
نامه اعتراض آميز اعضاي ستاد انتخاباتي احمدي نژاد به وي
بسمه تعالي
جناب آقاي احمدي نژاد رييس جمهور ايران اسلامي
باسلام
ضمن آرزوي قبولي طاعات و آرزوي موفقيت مواردي را خواستيم يادآوري كنيم به عنوان دلسوزان شما:
مردم ايران بسيار باهوش و فوق العاده صبورند، و با هيچ كس عقد اخوت نبسته اند و به موقع جواب خود را مي دهند و لذا نبايد سكوت مردم را به معناي حمايت گرفت اين تذكر جدي است خواهشمند است دنبال كنيد.
الف ـ فاميل سالاري و تبارگرايي
مهندس زريبافان ( دبير هيات دولت و عضو شوراي شهر ) مگر خبر ندارند بزرگان نظام مخالف حضور شوراي شهر در دولت هستند. مردم كاري ندارند كه شوراي شهر شغل است يا نه، مردم مي گويند اينها دو تا شغل دارند و بچه هاي ما بيكارند.
مهندس زريبافان:
1. مددي سرپرست رفاه ( باجناق آقاي زريبافان ) حرف و حديث ها در مورد ايشان بسيار زياد است از نظر زندگي و مشاوريني كه دارد مانند دكتر گودرزي
2. سيدمحسن نبوي : عضو هيات مديره شركت سرمايه گذاري خارجي ( داماد آقاي زريبافان)
3. عليرضا مددي : مديركل وزارتي وزارت تعاون ( برادرزاده باجناق زريبافان )
4. ناظمي اردكاني : وزير تعاون ( شوهر عمه داماد زريبافان )
5. دانش جعفري : وزير اقتصاد ( پسر عمه پدر داماد زريبافان )
6. نوحي نژاد : دنبال گرفتن صندوق بازنشستگي، در شهرداري هم منطقه 2 مسئولين گرفته (داماد باجناق ديگر زريبافان )
مهندس هاشمي ثمره
1. مهندس مهدي هاشمي ثمره : مديركل وزارتي وزير نيرو ( برادر هاشمي ثمره )
2. خانم قند فروش : مشاور خانواده وزير كشور ( همسر برادر هاشمي ثمره )
3. عبدالحميد هاشمي ثمره : معاون وزير صنايع ( برادر هاشمي ثمره )
4. آقاي موسي پور : معاون پارلماني وزير كشور ( داماد خواهر مهندس باهنر )
5. علي جنتي : معاون سياسي وزير كشور ( پسر آيت الله جنتي ) ( دو دوره براي آقاي هاشمي كار مي كردند )
آقاي دكتر :
ب ـ آقاي زريبافان نمي گذارد دولت سخنگو انتخاب كند .
ج ـ نقش ثمره هاشمي در دولت احمدي نژاد همان نقش ابطحي است در دولت خاتمي و در بين اطرافيان رييس جمهور معروف به ابطحي مؤمن است.
د ـ آقاي زريبافان و هاشمي ثمره با هم تقسيم كار كرده اند كه شما را اداره كنند آقاي دكتر آيا اين بود تعهد شما ! آقاي دكتر شما مديون هستيد به شعارهاي خود عمل كنيد.
والعاقبه للمتقين
برخي از فعالين ستاد انتخابات جنابعالي در دوران انتخابات
نقل از Arefnews
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:34 PM
|
ارسال نظر
آقاى پروين، شب به خير و خداحافظ
پروين و پرسپوليس بايد مى باختند تا حقيقت باز هم براى چند هفته ديگر پشت ابر نماند. اگر پرسپوليس مى برد، اگر با اين بازى باز هم برنده از زمين خارج مى شد بايد به ماهيت فوتبال شك مى كرديم. بايد در واقعيت فوتبال و واقعيت جهان شك مى كرديم. اين كه تيمى هفته ها، ماه ها و سال ها فوتبال را انكار كند و همچنان بتواند در قله بماند، برخلاف روح جهان است. اين كه تيمى همه ۹۰ دقيقه هاى زندگى اش را زير توپ بزند و از تمام باتلاق ها با سربلندى بيرون بيايد ناقض حقيقت فوتبال است.
روز بد حالا رسيده است و ديگر مجالى باقى نيست. از رضا عنايتى و از استقلال بايد ممنون بود كه اين كشيده را محكمتر از هميشه زدند. حالا پرسپوليس و پروين و همه مسؤولانش، حالا خطيب و كاشانى و ديگران كه مدام وعده ايام خوش آينده را مى دادند بايد بيايند و از همه عذر بخواهند. آنها باخته اند و اين اتفاق نبوده است. پرسپوليس مدت هاست كه باخته است، مدت هاست كه در حال فرو ريختن است و اين فقط يك لرزش ديگر بود.
شايسته و بايسته است كه آنها از همه ما به خاطر اين همه بى كفايتى عذر بخواهند و اين ويرانه را وا بگذارند تا فكرى براى آن شود. نه فقط به خاطر اين شكست كه به خاطر تيمى كه سال هاست كمر راست نكرده است.پروين و بقيه چه دارند بگويند؟ دست تقدير اين بار خود را در ساق هاى عنايتى نشان داده است و ديگر چه اتفاقى بايد مى افتاد تا همه حقيقت را باور كنند؟
خداحافظ آقاى پروين، خداحافظ همه وفاداران به فوتبال حجره اى. كار تمام شده است. اين را مى توانيد از همه كسانى كه ديروز زير باران مى گريستند بپرسيد. شب به خير و خدانگهدار
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
5:18 PM
|
ارسال نظر
آغاسی درگذشت
خدا رحمتش کند، چند سالی ملت را شاد می کرد و زمانی شوخی شوخی مهم ترین چهره شادی بخش در فرهنگ ایران بود. ملت کلی با ترانه هایش حال می کردند، البته طبیعی است ما با هر چه حال کنیم اسمش را مبتذل می گذاریم. مگر اصولا شاد بودن یک واقعه مبتذل در ایران نیست؟ نعمت الله آغاسی خواننده ترانه های « لب کارون» و « آمنه» فوت کرد.
تصویر ۲ - تصویر ۳ - تصویر ۴
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:45 AM
|
ارسال نظر
Sexy Firefox
Firefox, the cutest and sexiest browser in the world
کی میگه Microsoft Internet Explorer بهتره ؟؟؟!!!
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:48 AM
|
ارسال نظر
عیدتون مبارک
آيت الله صانعي: ضمن قبولي طاعات و عبادات حلول ماه شوال ساعت 23 چهارشنبه 11 آبان ثابت گرديد و عيد سعيد فطر مصادف با روز پنج شنبه را به عموم مسلمانان جهان تبريك عرض مي نماييم.
آيات عظام بهجت و فاضل لنكراني نیز پنج شنبه را عيد فطر اعلام كردند و براساس اعلام اين مراجع پنج شنبه اول شوال بود .
آيات عظام خامنه ای، نوري همداني، سيستاني، شيخ جواد تبريزي، شبيري زنجاني، وحيد خراساني و موسوي اردبيلي روز جمعه را عيد فطر اعلام كردهاند.
فقط تو رو خدا یکی هم تکلیف ما رو روشن کنه... من نمی فهمم چه جوریه که با این همه پیشرفت علم و تکنولوژی بعضی آیات عظام این ماه رو می بینن و بعضی دیگه نمی بینن...
اصلا با بودن این همه قمر منیر٬ ماه در میاد که چی بشه...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
10:19 AM
|
ارسال نظر
با شمس آلاحمد به مناسبت سى و ششمين سالگرد جلال
«جلالآلاحمد» نامى كه هنوز بسيارى از ساكنان منطقه، خصوصاً جوانترها يا او را نمىشناسند و يا تنها دراندازه نام و نشانش از او مىدانند. براى دانستن از جلال و زندگيش، به سراغ پيرمرد 77 سالهاى رفتيم كه سالهاست، پايينتر از ميدان توحيد در جوار اين منطقه سكونت دارد. او كسى نيست جز برادر جلال، استاد «شمسآلاحمد».
امروز «شمسآلاحمد» پس از «سيمين دانشور» ـ همسرجلال ـ نزديكترين فرد باقىمانده به او است كه گفتههاى شيرين فراوان و شنيدنى از او دارد. او فوقليسانس فلسفه است و استاد دانشكده كتابدارى بوده و درسالهاى گذشته، دوره عكاسى و سينما را در آلمان گذرانده است. او بعدها با تأسيس انتشارات رواق به كار نشر پرداخت. تنظيم و ويرايش كتابهايى از جمله «طوطىنامه»، «خاطرات كوبا»، «از چشم برادر»، «حديث انقلاب» و... ازجمله آثار منتشر شده از «شمس» است. گفتوگوى با او شيرينى و صفاى خاصى دارد. تن صدايش و واژههاى گاه قديمى و گاه جديدش شنيدنى است. اگرچه خيلى پير شده و اين روزها در كنار كتابخانه شخصىاش، روى مبل اتاق تكيه مىزند و روزهاى گذشته را يادآورى مىكند.
او اين روزها تصميم گرفته كتابخانه بزرگ خود را به سازمان فرهنگى و هنرى شهردارى اهدا كند تا شهروندان بتوانند از مجموعه نفيس گردآورى شده او، بهرهمند شوند.
وقتى به او گفتيم كه مىخواهيم به بهانه بزرگراه جلالآلاحمد، ويژهنامهاى را براى هممحلىهاى ساكن منطقه منتشر كنيم، او با لحنى خسته و طعنآميز گفت: «اين روزها بزرگراه مهمتر از جلال شده است؟».
خانواده ما به طور كلى داراى اصالت مذهبى بودند. شجرهنامهمان با 35 پشت به حضرت سجاد(ع) مىرسد. پدر ما مرحوم سيداحمد حسينى طالقانى درسال 1340 از دنيا رفت. ايشان از علما و فضلاى شيعه و مورد توجه و نظر علماى قم بود. در تشييع جنازه و دفن پدرم در قم، علماى بزرگى چون آيتالله سيدكاظم شريعتمداري، آيتالله مرعشي، آيتالله گلپايگاني، آيتالله خمينى(ره) و آيتالله بروجردى حضور داشتند. محله قديم زندگى پدر ما پامنار بود. من و جلال هر دو آنجا به دنيا آمديم. جلال در آذرماه 1302 به دنيا آمد. پدرم مىخواست بعد از خود، جلال اداره مسجد را برعهده بگيرد. اين بود كه درسال 1322 او را به نجف فرستاد تا در علوم دينى تحصيل كند. اما بعدها مسير جلال با ورود به دبيرستان تغيير كرد. درسال 1326 آموزگار وزارت فرهنگ شد. تحصيلاتش را در دانشسراى عالى تمام كرد و به فعاليت در حزب توده پرداخت. اما بعدها با بالا گرفتن اختلافها، از حزب جدا شد كه قصه اين ماجرا خيلى طولانى است. راستش من تمام حرفهايى را كه بايد درباره جلال و خانوادهمان بزنم را در كتاب «از چشم برادر» آوردها؟».
و ادامه داستان...
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
4:02 PM
|
ارسال نظر
xFarDic 0.7.3 released
نسخه بهروز شده جدیدی از واژهنامه چند زبانه xFarDic منتشر شد. در این نسخه اشکال بر هم خوردن تنظیم کلیدهای نوار ابزار در هنگام سوئیچ بین نمایش و عدم نمایش نوار ابزار برطرف شده و اصلاحاتی نیز در اندازه نوارهای حاشیه پنجره اصلی برنامه انجام شده است تا در هنگام عدم نمایش نوار ابزار، اندازه آنها تغییر نکند. همچون گذشته برای دریافت بانکهای واژه مختلف میتوانید به اینجا مراجعه نمایید. دریافت:
Debian Package 2048 KB | RPM Package 1705 KB | Source Package 291 KB
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
11:45 AM
|
ارسال نظر
Graphical Installer for Debian
اخبار هفتگی منتشر شده Debian خبر از کار بر روی نصاب گرافیکی Debian میدهد. به نظر میرسد که بعد از سالها نصب خط فرمانی دوره این نوع نصب به سر رسیده است.
رابط گرافیکی نصب دبیان سارژ، مبتنی بر کتابخانههای قدرتمند +GTK میباشد و بزودی و پس از رفع اشکالهای مختلف،منتشر خواهد شد.
برای دیدن تصاویری از این نصاب جدید اینجا کلیک کنید.
نوشته شده توسط
مهدی حسنپور
در ساعت
2:30 PM
|
ارسال نظر